ProjektiEuropska unija
Zajedno do fondova EU


Naziv projekta: Izrada poslovne web stranice i optimizacija domene tvrtke Barting

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije materijala isključiva je odgovornost tvrtke Barting.


Naziv projekta: Izrada poslovne web stranice i optimizacija domene tvrtke Barting

Kratki opis projekta:

Barting proizvodi inovativne industrijske proizvode i implementira rješenja inteligentnih tvornica. Razvojem tržišta i potrebe za osuvremenjivanjem kapaciteta u industrijskoj proizvodnji poslovanje tvrtke se širi na optimizaciju procesa i unaprjeđenje industrijske proizvodnje te uvođenje pametnih industrijskih rješenja. 

Vizija tvrtke Barting je voditi digitalnu transformaciju tvornica uvođenjem pametnih rješenja i industrijskih inovacija te pomoći transformirati poslovanje industrijskih pogona u skladu sa tehnološkim razvojem.

Za tvornice koje su spremnije imamo gotova rješenja poput sofvera za prikupljanje podataka i prediktivno održavanje dok prema onima koji trebaju napraviti tranziciju prema modernizaciji nudimo usluge digitalizacije tvornica, integracije rješenja te savjetovanja i planiranja modernizacije pogona. Misija proizvođača i integratora rješenja, kao što je tvrtka Barting, je osigurati digitalnu transformaciju kroz poznavanje procesa, proizvodnje, i najboljih tehnoloških rješenja za pojedini slučaj.

Projektom će se izraditi web stranica i optimizacija domene te postići unaprjeđenje prezentacije i prodaje usluga i proizvoda, pozicioniranje i prisutnost na domaćem i međunarodnom tržištu te povećanje konkurentnosti primjenom mrežnih marketinških rješenja.

Projektne aktivnosti:

  1. Izrada poslovne web stranice na hrvatskom i engleskom jeziku
  2. Optimizacija domena

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Cilj projekta je poboljšanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti tvrtke na domaćem i međunarodnom tržištu te poboljšanje prisutnosti i vidljivosti proizvoda i usluga. Rezultati projekta su izrađena poslovna web stranica i izrađena analiza konkurentnosti i pozicioniranje virtualnog tržišta te internetska komunikacija što će dovesti do povećanja broja posjetitelja stranice i prihoda od prodaje proizvoda i usluga . 

Ukupna vrijednost projekta (u HRK):
102.000,00 kn

Iznos koji sufinancira EU (u HRK):
65.800,00 kn

Razdoblje provedbe (od-do):
15.02. 2019 – 15. 05. 2019.

Kontakt osoba za više informacija:
Bojan Bartoniček, email: bojan.bartonicek@barting.hr, tel: +385 1 3460 187

Više informacija na:
https://strukturnifondovi.hr

Više o operativnom programu konkurentnost i kohezija:
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/Specijalizirani smo za napredna tehnološka
rješenja u raznim sektorima proizvodnje.