Inženjering

Fokusirani smo na vrhunska inženjerska rješenja kako bi povećali vrijednost vaše investicije.

Integracija sustava upravljanja

Rješavamo značajne izazove integracije ključnih sustava u proizvodnim pogonima i uvodimo cjelokupna industrijska rješenja.

Kao inženjeri i stručnjaci za pametnu proizvodnju rješavamo kompleksne probleme u proizvodnji. Digitaliziramo i nadograđujemo proizvodnju povezivanjem postojećeg softvera i hardvera te ugradnjom novih:

  • Uređaja za upravljanje i automatizaciju
  • Senzora
  • Komunikacijskih protokola
  • Uređaja za komunikaciju i prikupljanje podataka

Napredna rješenja Industrije 4.0 koja uvodimo uključuju razvijanje prediktivnih modela za obradu podataka (Machine Learning), povezivanje ERP sustava, upravljanje nabavnim lancem, upravljanje opremom i napredno upravljanje proizvodnjom.



Tražite vrhunske tehnološke partnere?



Industrija 4.0 konzalting

Pomažemo proizvođačima razumjeti sve segmente i detalje digitalne transformacije i uvođenja pametne proizvodnje.

Trend uvođenja pametnih tvornica se ubrzava. S tehničkim mogućnostima koje iznimno napreduju proizvodnja mora biti agilna, povezana, proaktivna, a automatizacija umrežena na cijeloj razini tvornice. To je preduvjet kako bi poboljšali konkurentnost na tržištu. Budućnost industrije je u pametnoj proizvodnji.

Rješavamo izazove uvođenja modernih sustava s velikim znanjem u digitalnim i fizičkim tehnologijama kako bi se primjenile prednosti podataka u tvornici na:

  • Proizvodne operacije
  • Upravljanje skladištem
  • Praćenje stanja robe
  • Kvaliteta
  • Održavanje
  • Sigurnost

Važno je razumjeti na koji se način natjecati na tržištu koje napreduje. Tako usklađujete i usmjeravate investicije u digitalizaciju i pametnu proizvodnju.



Projektiranje sustava

Projektiramo sustave za automatizacije, digitalizacije i Industrije 4.0 koji stalno unaprijeđuju proizvodnju.

Svaka tvornica i proizvodnja ima svoje posebne značajke. Sve značajke iznimno je bitno razmotriti za uvođenje naprednih tehnoloških rješenja. Analizom određujemo koja se rješenja implementiraju s aspekta ključnih komponenti: podataka, tehnologije, procesa, zaposlenika i sigurnosti. Njihovim projektiranjem saznajemo kako prioritizirati investiciju prema specifičnim ciljevima i prilikama.

Za svaki poseban slučaj razmatramo i projektiramo sve elemente digitalizacije i povezanosti sustava koji stvaraju dubinske uvide direktno iz proizvodnih pogona te postojećih sustava za upravljanje. Stvaramo vrijednost iz jedne točke u proizvodnji i skaliramo je agilnim načinom razvoja kako bi se umanjio rizik, a maksimizirala prilika za vas i vaše klijente.




Naše uluge

u sljedećim industrijama

Tehnološki smo stručnjaci. Primjena tehnologije nema granica. Nemamo ih ni mi. Sretni smo kada možemo proširiti fokus kako bi vas usmjerili i vodili kroz digitalnu transformaciju i Industriju 4.0.


Industrija prerade drva



Industrija prehrambenih proizvoda i pića



Industrija proizvodnje plastike i gume



Industrija tekstila, odjeće, kože i srodnih proizvoda



Industrija proizvodnje strojeva i robotika



Industrija proizvodnje papira i tiska



Industrija prerade i proizvodnje metala



Specifična tehnološka rješenja


Tražite vrhunske tehnološke partnere?



Specijalizirani smo za napredna tehnološka
rješenja u raznim sektorima proizvodnje.